...

Après-ski Zermatt

Feesten in Zermatt Matterhorn!

Na een dag vol avontuur op de pistes van Zermatt, is er niets beter dan af te sluiten met een gezellige après-ski. Het pittoreske dorpje aan de voet van de Matterhorn biedt een breed scala aan mogelijkheden voor een onvergetelijke après-ski ervaring. Of je nu op zoek bent naar traditionele Zwitserse hutten of hippe clubs met live muziek, Zermatt heeft het allemaal. Bezoekers kunnen zich mengen tussen de lokale bevolking en andere wintersporters, terwijl ze genieten van een drankje, dansen en feesten tot in de late uurtjes. De après-ski scene in Zermatt is uniek en ongeëvenaard, en het is dan ook niet verwonderlijk dat het dorp bekend staat als een van de beste après-ski bestemmingen ter wereld.

APRES - BROKEN BAR

Al tientallen jaren is de Broken Bar Disco een populaire uitgaansgelegenheid zowel binnen als buiten de dorpsgrenzen van Zermatt. Gevestigd in de kelder onder Hotel Post, biedt deze club een onvergetelijke ervaring waar menig wintersporter zich aan overgegeven heeft. Het wijnvat dat midden in de club staat, is een echte blikvanger en vormt het middelpunt van de dansvloer waar de bezoekers tot in de vroege uurtjes op losgaan.

APRES - PAPPERLA PUB

Als je een après-ski liefhebber bent en op wintersport gaat in Zermatt, dan mag een bezoek aan de Papperla Pub niet ontbreken. Hier komen locals en toeristen samen aan het einde van de middag, wanneer de bar nog een knusse huiskamersfeer heeft. Naarmate de avond vordert, verandert de Papperla in een bruisende pub waar het feest losbarst.

APRES - HENNU STALL

Direct aan de piste (dalafdaling Furi) vind je de Hennu Stall, dé plek om je wintersportdag af te sluiten. Onder begeleiding van een dj, livebands en een drankje kun je hier heerlijk feesten. De meeste bezoekers genieten van de traditionele après-ski sfeer en het zal je niet snel aan iets ontbreken bij de Hennu Stall. Hier kun je genieten van een onvergetelijke avond zonder verrassingen.

ACCOMMODATIE

+SKIPAS

Bekijk aanbiedingen inclusief skipas

Handige links
Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.