...

Campings Zermatt

Alle campings in Zermatt en omgeving

Als je dicht bij de natuur wilt verblijven tijdens je vakantie in Zermatt, dan zijn de verschillende campings in de regio zeker het overwegen waard. Op de drie verschillende campingterreinen – Alphubel Tasch, Attermenzen Randa en Matterhorn – ben je altijd welkom en kun je genieten van de frisse berglucht en het prachtige landschap. Deze campings bevinden zich op slechts een steenworp afstand van de bruisende stad en bieden een geweldige balans tussen de beschaving en de bergwereld. Bovendien zijn alle campings voorzien van stromend water en elektrische en sanitaire faciliteiten, zodat je van alle gemakken bent voorzien tijdens je verblijf. Of je nu met de tent, caravan of camper reist, er is altijd wel een comfortabele en gezellige plek te vinden op een van de campings in Zermatt.

Camping Alphubel

De camping ALPHUBEL ligt aan het einde van de Kantonsstrasse vlakbij de autovrije stad Zermatt. Voor uitstapjes naar Zermatt of andere bestemmingen zijn er pendeltreinen en pendelbussen (elke 15-20 minuten) direct naast de camping.

De camping Alphubel ligt aan het einde van de Kantonsstrasse vlakbij de autovrije stad Zermatt. Vlak grasveld, rustige omgeving, sanitair en elektrische installaties, koud en warm water, afvaldepots (chemische toiletten) etc., wasmachines (kleding), internet (draadloos), Kiosk, Dagelijkse broodreserveringen, Ping Pong, Schommels, Tennisbanen, Kleine klimtuin.Openingstijden: De camping is geopend van eind mei tot midden oktober.

Faciliteiten camping:

  • Een station naar Zermatt naast de camping
  • Goed uitgangspunt voor wandelingen
    Luxe douche faciliteiten
Handige links
Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.